Riante woonboerderij met bedrijfserf in idyllisch Loenersloot – wonen én werken in groene harmonie.

Langs de spoorlijn Amsterdam-Utrecht en midden in het Groene Hart staat Gerrie’s Hoeve – hier komt uw woon-werkdroom tot leven.

Uw gedroomde woonwerkplek is een historische langhuisboerderij uit 1887 op een royaal perceel aan de Polderweg 2 aan de rand van de bebouwde kom van Loenersloot richting Breukelen in de gemeente Stichtse Vecht. Op het perceel staat een karakteristieke, maar geheel gemoderniseerde woonboerderij, omringd door een tuinhuis en diverse agrarische bedrijfsgebouwen.
Het perceel heeft nu nog een agrarische bestemming. Maar in overleg met de gemeente zijn er volop mogelijkheden om hier binnen de voorwaarden uw eigen ondernemingsplannen te realiseren.

De historische 19e eeuwse langhuisboerderij werd in 1999/2000 omgetoverd in een riante comfortabele woonboerderij.
Op het voormalige boerenerf staan nu onder meer een tuinhuis, berging, loopstal, jongveestal, kapschuur, hooiberg en schuur. Een deel van het erf en de stallen is nu in gebruik als stalling van auto’s en caravans en woonruimte.

Woonboerderij
Bouwjaar: 1887
Totale woonoppervlak: circa 245 m²
Benedenverdieping: circa 141 m²
Bovenverdieping: 103 m²
Zolder: 6 m²
Bruto woninginhoud: 899 m³
Energielabel: C
Perceeloppervlakte 6.100 m² (0.61.00 ha)
Onderhoud woning: goed tot uitstekend
Bestemming: “Agrarisch”

Andere opstallen
Op het perceel staan ook een royaal houten tuinhuis van 35 m² in de goed onderhouden voortuin naast twee prachtige oude lindebomen, een loopstal/ligboxenstal van 660 m², een jongveestal van 280 m², een kapschuur van 240 m², een schuur van 128 m² en een hooiberg.

Gerrie’s Hoeve is officieel aangemerkt als ‘karakteristiek’. Eventuele latere veranderingen aan de buitenzijde van de woning zijn daarmee gebonden aan voorwaarden.

Ligging
Landelijk gelegen aan de Polderweg 2 op de zuidelijke grens van de bebouwde kom van Loenersloot richting Breukelen.

Omgeving
Aan de voorkant zicht op de geluidsschermen van de spoorlijn Amsterdam-Utrecht en daarachter het Amsterdam Rijnkanaal. Aan de achterzijde vrij uitzicht over de weilanden richting de Angstel.

Voorzieningen
Alle voorzieningen in de directe omgeving, waaronder winkels, scholen, sport, restaurants, cafés, basiszorg, dierenarts en tandarts. Voortgezet onderwijs in Breukelen. Hogescholen, universiteiten, ziekenhuizen en musea in Amsterdam en Utrecht.

Bereikbaarheid
Makkelijk en snel bereikbaar per auto, fiets en ov. Amsterdam, Utrecht en Hilversum liggen op 15 á 20 minuten autorijden. Treinstations in Breukelen en Abcoude. Busverbindingen naar Amsterdam, Utrecht, Hilversum en Mijdrecht.

 

Bestemming
Huidige bestemming: “agrarisch”. Een bestemmingsplanwijziging is mogelijk, afhankelijk van uw plannen. Overleg met de gemeente Stichtse Vecht voordat u een bod uitbrengt.

Vraagprijs
€ 1.530.000,- k.k.

De brochure met uitgebreide informatie is hiernaast te downloaden.

Neem snel contact op met Jurjen Nannenga. Hij vertelt u graag over de mogelijkheden en leidt u ook met genoegen rond over het perceel en in de woonboerderij.

Dit object is verkocht.

Wilt u meer weten?

ing. J.E.T. Nannenga RT (Jurjen)
Rentmeester / makelaar
06-11392926
nannenga@interfarms.nl