Te huur op landgoed Leuvenum
Twee royale vrijstaande woningen, huurprijs resp. € 1.600,00 per maand en € 1.650,00 per maand.

Rust, ruimte, natuur in een afwisselend landschap
Heeft u altijd al willen wonen op een landgoed op de Veluwe tussen natuur-en landschapsschoon?
Wonen op Landgoed Leuvenum betekent wonen in een omgeving waar natuur en cultuur hand in hand gaan. U woont midden in het afwisselende landschap met bossen, lanen, heide, landbouwgronden en landschapselementen. Op deze unieke plek worden twee nieuwe woningen voor de verhuur gebouwd. Wacht niet en grijp uw kans.
Aan de Jonkheer Doctor C.J. Sandbergweg 47 en 49 worden op het moment twee woningen gebouwd. Beide woningen zijn ruim opgezet en krijgen een hoog afwerkingsniveau. Het betreft een luxe woning met een rietgedekt dak en een schuurwoning. De woningen hebben een vergelijkbaar woonoppervlak (ca. 155 m2 gebruiksoppervlak). over een woonkamer met ruime keuken, kelder en vier slaapkamers. Tevens wordt er een schuur annex garage, waarin meerdere auto’s geparkeerd kunnen worden, gebouwd op het perceel. De geplande opleverdatum van beide woningen is maart 2021. Waarschijnlijk kunnen de woningen per 1 mei 2021 bewoond worden.

Landgoed Leuvenum en omgeving
Het landgoed Leuvenum is ruim 500 hectare groot en bestaat uit bos, heide en landbouwgronden. Het geheel wordt gesierd door diverse historische boerderijen en het Huis te Leuvenum met omliggend park. De dorpsgemeenschap van Leuvenum kenmerkt zich als kleinschalig.
Landgoed Leuvenum was lange tijd eigendom van wijlen de gezusters jkvr. A.C. Sandberg en jkvr. M.A.J. Sandberg. Ten behoeve van de continuïteit hebben de freules Sandberg in 2002 besloten het eigendom van het landgoed onder te brengen in de Stichting Sandberg van Leuvenum. Deze stichting heeft het doel om het landgoed te verzorgen en te behouden in de geest van de oprichtsters van de stichting.
Landgoed Leuvenum ligt in een recreatief aantrekkelijk gebied: op de Veluwe en dicht bij de randmeren. De agrarische enclave in de driehoek Leuvenum, Speuld en Elspeet zorgt voor een aantrekkelijk, afwisselend landschap op de bosrijke Veluwe. Landgoed Leuvenum is voor wandelaars opengesteld op wegen en paden. Fietsers zijn welkom op de voor hen bestemde fietspaden.
De afwisseling en kleinschaligheid die het landgoederenlandschap van Leuvenum te bieden heeft (bos, natuur, landbouwgronden en landschapselementen) wordt door fietsers, wandelaars en ruiters erg gewaardeerd. Niet voor niets loopt een groot aantal gemarkeerde wandel- en fietsroutes door het gebied.

Het aanbod
Bij woning B (nummer 49) krijgt u de beschikking over een schuurwoning met moderne uitstraling. Deze woning ligt rechts achter op het erf, dicht tegen de bosschages.

Indeling:
Entree met toilet, meterkast, trap naar verdieping en de kelder.
Ruime kelder bestaande uit een portaal, een technische ruimte en twee bergruimten.
Begane grond met ruime woon/eetkamer (ca. 60 m2), keuken (ca. 19 m2)  en bijkeuken (ca. 13 m2).
Verdieping met overloop, vier ruime slaapkamers (tweemaal ca. 11,5 m2 en  tweemaal ca. 14,5 m2), badkamer met lig/hoekbad, douche en dubbele wastafel, separaat toilet en berging.
Tevens kunt u gebruikmaken van een ruime schuur. U krijgt hier de beschikking over een berging en twee overdekte parkeerplaatsen.

Huurprijs, exclusief: € 1.600,00 per maand (jaarlijks geïndexeerd).

De woningen worden verwarmd middels een warmtepomp en de elektriciteit wordt deels opgewekt door middel van zonnepanelen. Bij de oplevering zijn beide woningen voorzien van een badkamer. De keuken is niet bij de bouw inbegrepen en mag door de huurder aangeschaft worden. De verhuurder stelt een maximale vergoeding van € 10.000,00 ter beschikking voor de keuken. Het omliggende terrein wordt voorzien van de nodige bestrating en ingezaaid met gras. Verdere aanleg en onderhoud van een tuin geschiedt op kosten van de huurder.

Voorzieningen in de buurt
Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht in Elspeet (ca. 5 km) of  Ermelo (ca. 8 km). De dichtstbijzijnde scholen, huisartsenpraktijken, ziekenhuizen, restaurants en cafés vindt u in Elspeet, Ermelo of Harderwijk. Voor vermaak in de buurt kunt u terecht bij hotel-restaurant “De Zwarte Boer”. Al sinds de 17e eeuw zit op deze plek een herberg ten behoeve van de post- en handelsroute.

Zo maakt u uw interesse kenbaar
De woningen zijn momenteel in aanbouw en kunnen dus niet bezichtigd worden. U kunt natuurlijk altijd op eigen gelegenheid de omgeving verkennen. Bouwtekeningen, plattegronden, sfeerbeelden en foto’s van de omgeving kunt u op onze website bekijken en downloaden.

Bent u overtuigd en wilt u hier wonen? Dan ontvangen wij graag uw schriftelijke motivatie. In uw motivatie lezen wij graag wie u bent, wat u doet en waar u vandaan komt. Aan de hand van de ontvangen motivaties zullen wij een selectie maken. Indien wij u uitnodigen voor een kennismakingsgesprek, ontvangt u van ons een concept-huurovereenkomst.

Lees de volledige omschrijving

Wilt u meer weten?

ing. W.J.J. van Lanschot (Wiet)
Rentmeester / makelaar
024-6633459
w.vanlanschot@vlnn.nl