Home Voor studenten
nbb_foto_729163_2622x1748

Voor studenten

Zin in een leerzame en leuke stage?

Ambieer je een loopbaan als rentmeester of makelaar? En wil je stage lopen bij een kantoor waar het uitdagend én leuk werken is? Waar je echt iets leert?

VLNN biedt HBO- en WO-studenten aan om stage bij ons kantoor te lopen. Doe je een studie in bos- en natuurbeheer, planologie/ruimtelijke ordening, bedrijfskunde, landschap of natuur, dan ben je hartelijk welkom. Jij leert van onze professionaliteit en tegelijk leren wij van jouw frisse blik op ons vak en onze manier van werken. Zo maak je écht kennis met het rentmeestersvak in al zijn facetten.

Benieuwd? Neem contact op met Ferry Pikavet. Hij vertelt je graag alles over de mogelijkheden.

 

 

 

Niels Kea: Sinds september 2022 mag ik stage lopen bij VLNN Rentmeesters, op de vestiging in Driebruggen. Tijdens het laatste studiejaar van mijn hbo-opleiding Dier- en Veehouderij in Dronten krijg ik, tijdens het volgen van minoren (keuzevakken), de kans om mijn kennis te verbreden in de richtingen Landelijk en Agrarisch Vastgoed en Agrarisch Recht. Bij VLNN komen aspecten van beide minoren aan bod. Tijdens het stage lopen krijg ik een goed beeld van het vakgebied makelaar-taxateur en rentmeester. Ik ga namelijk mee met collega’s naar klanten en kan daarna grotendeels zelfstandig aan de slag met de daar verzamelde gegevens. Als ik vragen heb, kan ik natuurlijk terecht bij een van mijn collega’s. Tot nu toe houd ik mij veel bezig met agrarische opdrachten, maar collega’s betrekken mij ook bij andere aspecten binnen het vakgebied. Ik krijg hier echt de kans om het vakgebied te ontdekken!

Heb je een vraag?

Wij helpen je graag.

ir. F.A.M. Pikavet RT (Ferry)
Rentmeester / adviseur grondzaken
0348-748400
f.pikavet@vlnn.nl