nbb_foto_729163_2622x1748

Voor studenten

Zin in een leerzame en leuke stage?

Ambieer je een loopbaan als rentmeester of makelaar? En wil je stage lopen bij een kantoor waar het uitdagend én leuk werken is? Waar je echt iets leert?

VLNN biedt HBO- en WO-studenten aan om stage bij ons kantoor te lopen. Doe je een studie in bos- en natuurbeheer, planologie/ruimtelijke ordening, bedrijfskunde, landschap of natuur, dan ben je hartelijk welkom. Jij leert van onze professionaliteit en tegelijk leren wij van jouw frisse blik op ons vak en onze manier van werken. Zo maak je écht kennis met het rentmeestersvak in al zijn facetten.

Benieuwd? Neem contact op met Patricia Moll of Ferry Pikavet. Zij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.


Zij liepen stage bij VLNN!

In de tweede helft van 2019 werd het team van VLNN versterkt met twee studenten die het vak van rentmeester / agrarisch makelaar van dichtbij wilden meemaken. Op ons kantoor in Driebruggen lieten we Eva Vaneman (studente projectmanager vastgoedonderhoud, keuzedeel assistent makelaar / Nimeto Utrecht) en Wouter Nolsen (student bos & natuurbeheer, specialisatie rentmeesterij / Van Hall Larenstein Velp) zoveel mogelijk aspecten van ons vak zien. Geen onderwerp of dossier werd uitgezonderd. Na hun energieke eerste kennismaking zijn zij even energiek aan de slag gegaan. En die energie was aanstekelijk. Hun vragen en opmerkingen zette ons team ook aan het denken; waarom doen wij dit ook alweer zo. En niets leuker om gemotiveerde mensen veel over het vak te vertellen! Kortom: laat zien wat je in huis hebt, wij doen hetzelfde.

Heb je een vraag?

Wij helpen je graag.

ing. P.L. Moll (Patricia)
Rentmeester
0348-748400
p.moll@vlnn.nl
ir. F.A.M. Pikavet RT (Ferry)
Rentmeester / adviseur grondzaken
0348-748400
f.pikavet@vlnn.nl