Vertrouwde dienstverlening onder een nieuwe naam

5 februari 2019
Biltstede Makelaars heet per 1 februari VLNN Makelaars
Afbeelding voor Vertrouwde dienstverlening onder een nieuwe naam

                                        

Biltstede Makelaars heet vanaf 1 februari 2019 officieel VLNN Makelaars. Deze naamswijziging is de logische voortzetting van de overname van Biltstede Makelaars door Van Lanschot Nannenga Naus Rentmeesters precies vier jaar geleden.

Van Lanschot Nannenga Naus bundelt vanaf nu alle disciplines en onderdelen van zijn brede dienstverlening onder de naam VLNN. Naast VLNN Makelaars zijn dat ook VLNN Rentmeesters en VLNN Online. Onze geheel vernieuwde website geeft u er een overzicht van, in een eveneens nieuwe en fris vormgegeven huisstijl.

VLNN Makelaars bemiddelt bij aan- en verkoop en helpt u bij het vinden van exclusief onroerend goed, vooral in het buitengebied. Wij bedienen onze klanten vanuit kantoren in Driebruggen (bij Gouda) en Leur (bij Nijmegen). Daarbij combineren wij persoonlijke zorg en aandacht met gedegen vakmanschap. VLNN Makelaars is actief in heel Nederland.

Heeft dit bericht u op een idee gebracht en wilt u in contact komen met een van onze makelaars? Dat stellen wij zeer op prijs. Belt of mailt u dan even met ons kantoor in Driebruggen en wij plannen met plezier een afspraak met u in.

Tegelijk willen wij u wijzen op de mogelijkheid om de nieuwsbrieven van VLNN te ontvangen. Via deze link kunt u zich inschrijven. Het is op elk moment mogelijk om u ook weer uit te schrijven.

Zo bent u weer op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen bij VLNN. Wij hopen u – binnenkort of later – graag weer van dienst te kunnen zijn.