Succesvolle aankoop sfeervol domein in Bosch en Duin

21 mei 2019
Afbeelding voor Succesvolle aankoop sfeervol domein in Bosch en Duin

Met het zoeken, vinden en aankopen van een fraai domein in Bosch en Duin heeft VLNN Makelaars een jong gezin bijgestaan met het realiseren van een breed palet woon- en leefwensen. Het betreft een sfeervol landhuis met schitterende omliggende tuin, een verwarmd buitenzwembad en een volledig ingericht koetshuis waar ook gewoond kan worden.

Het uit 1917 stammende rietgedekte landhuis is in 2008 volledig gerenoveerd en onder andere voorzien van domotica. De woning heeft een gebruiksoppervlakte van ruim 420 m², met onder meer een souterrain met inpandige garage en een professioneel ingerichte, afgesloten wijnkelder. De onder architectuur aangelegde tuin is bijna 6.000 m² groot en heeft een bosgedeelte met onder meer vliegdennen en een boomhut voor de kinderen.

De opdracht aan VLNN Makelaars eind 2018 was om voor de zomer van 2019 een ruime, representatieve, centraal in het land gelegen woning te vinden. Een woonplek van allure, die ook plaats biedt aan gasten die er, korter of langer, comfortabel en met eigen privacy kunnen verblijven. Tot grote tevredenheid van de kopers kon VLNN Makelaars de woonwensen tot in detail helpen vervullen, met het op de Utrechtse Heuvelrug gelegen Bosch en Duin als ideale uitvalsbasis richting Randstad en andere delen van het land.

Wilt u meer informatie? Kijk dan op onze website.