Stagiair bij VLNN

1 november 2022
Van september tot eind december jl. liep Niels Kea stage bij VLNN Rentmeesters en Interfarms VLNN Makelaars.
Afbeelding voor Stagiair bij VLNN

Sinds september 2022 mag ik stage lopen bij VLNN Rentmeesters, op de vestiging in Driebruggen. Tijdens het laatste studiejaar van mijn hbo-opleiding Dier- en Veehouderij in Dronten krijg ik, tijdens het volgen van minoren (keuzevakken), de kans om mijn kennis te verbreden in de richtingen Landelijk en Agrarisch Vastgoed en Agrarisch Recht. Bij VLNN komen aspecten van beide minoren aan bod. Tijdens het stage lopen krijg ik een goed beeld van het vakgebied makelaar-taxateur en rentmeester. Ik ga namelijk mee met collega’s naar klanten en kan daarna grotendeels zelfstandig aan de slag met de daar verzamelde gegevens. Als ik vragen heb, kan ik natuurlijk terecht bij een van mijn collega’s. Tot nu toe houd ik mij veel bezig met agrarische opdrachten, maar collega’s betrekken mij ook bij andere aspecten binnen het vakgebied. Ik krijg hier echt de kans om het vakgebied te ontdekken!