Stagiair bij Interfarms VLNN Makelaars (Nova de Roos)

6 februari 2024
Ik ben Nova de Roos, 21 jaar en woonachtig in Reeuwijk. Vanaf 5 februari 2024 ben ik begonnen aan mijn afstudeerstage bij Interfarms VLNN Makelaars op het kantoor in Driebruggen. Ik zit nu in mijn laatste jaar van de opleiding Bedrijfskunde & Agrifoodbusiness, die ik volg op de Aeres Hogeschool in Dronten.
Afbeelding voor Stagiair bij Interfarms VLNN Makelaars (Nova de Roos)

Tijdens deze stage ga ik meewerken binnen het bedrijf, zodat ik mijn kennis kan verbreden in het vakgebied makelaar-taxateur en rentmeester. Ook ga ik mijn afstudeerwerkstuk bij dit bedrijf uitvoeren. Tijdens de stage krijg ik veel ondersteuning van collega’s en kan ik regelmatig mee naar klanten om te zien hoe taxaties worden uitgevoerd. Ik krijg hier echt de kans om nieuwe kennis op te doen en me verder te ontwikkelen.