Stage lopen bij VLNN (Mieke van Teeffelen)

25 juni 2021
De afgelopen maanden heeft Mieke van Teeffelen stage gelopen op ons kantoor te Leur.
Afbeelding voor Stage lopen bij VLNN (Mieke van Teeffelen)

Vanaf februari 2021 loop ik vanuit de opleiding Vastgoed & Makelaardij op Fontys Hogescholen in Eindhoven stage op het kantoor in Leur. Aangezien er op de opleiding veel gefocust wordt op vastgoed in de bebouwde omgeving, wilde ik graag het vak van rentmeester van dichtbij meemaken en was ik erg nieuwsgierig naar het vastgoed in het buitengebied.

Tijdens mijn stage houd ik mij vooral bezig met het beherende stuk van de rentmeesterij. Op kantoor krijg ik zoveel mogelijk aspecten van deze kant van de rentmeesterij mee en word ik meegenomen in verschillende dossiers en onderwerpen.

Het is een erg leerzame tijd en daarbij word ik goed ondersteund door leuke collega’s.