DSC01450

Hart voor het vak, oog voor de omgeving

Leer ons kennen

Als rentmeesterskantoor draagt Van Lanschot Nannenga Naus primair de zorg voor een duurzame instandhouding en ontwikkeling van uw bezit. Onze kernactiviteiten zijn: beheer van landgoederen en landerijen, (her-)inrichting van landelijk gebied, taxaties, verwerving, advisering, juridische dienstverlening, online verkoop, pachten en verpachten, NSW en bemiddeling bij aan- en verkoop.

Beheer

Wij staan voor een duurzaam en renderend beheer van uw gronden en gebouwen. Onze werkwijze is gericht op de toekomst. Maar wat altijd blijft, is het respect voor wat door vele jaren heen zorgvuldig en met veel inzet en liefde tot stand is gebracht.

Lees verder ...

Advies

Als eigenaar, potentiële koper of gebruiker van landelijk gesitueerd vastgoed kan de behoefte ontstaan aan deskundige advisering en bijstand. Onze rentmeesters kunnen u daarbij op vele terreinen terzijde staan.

Lees verder ...

Taxaties & grondverwerving

Het taxeren en verwerven van onroerend goed vraagt om deskundigheid en inlevingsvermogen. Ons team combineert kennis van de markt en de dagelijkse praktijk tot weloverwogen adviezen. Welke vraag u ons ook stelt.

Lees verder ...