Home Over ons
St Michielsgestel Oud Herlaer (1168)

Over ons

Buiten zijn wij helemaal thuis

Bij Van Lanschot Nannenga Naus doen we ons werk in het buitengebied. Als rentmeesters en makelaars zijn we vooral actief in het groen: weilanden, akkers, bossen en natuurgebieden. Wij voelen ons thuis op landgoederen en op de erven van agrarische bedrijven. Maar ook in en om andere gebouwen in de buitenruimte waar mensen al decennia, soms zelfs eeuwen, hun werk doen, wonen en leven.

Wiet van Lanschot, Jurjen Nannenga en Joan Naus hebben VLNN opgericht in 2002. Sindsdien is ons kantoor uitgegroeid tot een kleine twintig medewerkers. Wij zijn daarmee een middelgrote speler in onze markten. VLNN heeft vestigingen in Driebruggen (bij Gouda) en Leur (bij Nijmegen).

Tot ons brede palet klanten behoren overheden (rijk, provincies gemeenten, waterschappen) en terreinbeherende organisaties. Ook werkt VLNN voor stichtingen en families en zijn we zeer actief in de agrarische sector. Onze brede dienstverlening is gebaseerd op deskundigheid en ervaring. Onze manier van werken is persoonlijk, betrokken en slagvaardig. Bij VLNN zijn we trots op de betrouwbaarheid die we bieden en het vertrouwen dat we daarvoor terugkrijgen. Ons kantoor heeft relaties die vele jaren, soms al decennia voortduren.

Voor ons telt maar één ding: het belang van u als opdrachtgever. Als rentmeesters en makelaars moeten wij daarom kunnen inspelen op de snel veranderende wereld om ons heen. Het zien en benutten van kansen vereist inzet, vindingrijk en creativiteit. En de wil om voortdurend nieuwe kennis op te doen. Wij geloven in innovatie en zijn een voortdurend lerende organisatie.

Het VLNN-team van rentmeesters, makelaars en ondersteuners wil klanten zoveel mogelijk ontzorgen. Daarbij blijven we stevig met beide benen op de grond staan. In ons geval vaak heel letterlijk. Nuchterheid, duidelijkheid en proactiviteit zijn vanzelfsprekend

Wij houden van korte lijnen en direct contact. U bent dan ook van harte uitgenodigd om één van onze mooi gelegen kantoren te bezoeken en kennis te maken met ons team. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Onze specialisten

Het team van VLNN bestaat uit rentmeesters, makelaars en projectondersteuners met vele jaren kennis en ervaring. Zij helpen u graag verder met uw vraagstuk.

Bekijk al onze collega’s >