St Michielsgestel Oud Herlaer (1214)

Zoek en bied mee op landelijk vastgoed

Gelijke kansen

Openbaar

Marktconform


Nieuwste aanbod

Over VLNN Online

VLNN Online is een innovatief webplatform voor verkopen en verpachten van vastgoed in het buitengebied.

De belangrijkste eigenschappen van onze online veilingdienst zijn:

  • Openbaar
  • Marktconform
  • Gelijke kansen

Aanbieders zijn particulieren, ondernemers, stichtingen en (semi-)overheden. Iedereen kan bieden. Ook verkoop bij (hybride) inschrijving is mogelijk.

Heeft u een vraag of wilt u zelf vastgoed via VLNN Online verkopen?

Bel of mail:

ing. W. Kuiken (Wieger)
Rentmeester
0348-748414
online@vlnn.nl
A. Gunnink (Alana)
Binnendienstmedewerker
0348-748414
online@vlnn.nl

Inschrijving

Bij een inschrijving via de notaris deponeren potentiële kopers bij die notaris een envelop met daarin een bod. De notaris opent die na een vooraf bepaald tijdstip. Vervolgens wordt er gegund, meestal aan de hoogste bieder. Via VLNN Online kunt u ook een dergelijke inschrijving organiseren, maar dan volledig online. Hierdoor wordt de potentiële kopers groep groter en verloopt het biedingsproces sneller.

Hybride inschrijving

VLNN Online heeft ook een hybride verkoop/verpachting ontwikkeld. Een hybride inschrijving werkt bijna hetzelfde als een normale inschrijving. Alleen is bij de hybride inschrijving ook een plan of onderbouwing verplicht. In dit document moet de koper inzicht verschaffen in zijn plannen met het object. Zo heeft u als verkoper invloed op het toekomstig gebruik en kunt u het resultaat sturen naar uw eisen en wensen. Bij deze vorm van inschrijving wint dus niet automatisch de hoogste bieder. Ook de kwaliteit van de plannen bij de biedingen wordt in de gunning betrokken.

Zo brengt u uw bod uit

Bij een online-inschrijving op VLNN Online kunt u tot een bepaalde datum uw bod uitbrengen. Staat een object bij ons te koop, dan klikt u op de ‘Plaats een bod’-knop en alles wijst zich vanzelf. Desgewenst geeft u meteen ook aan welke voorwaarden u verbindt aan uw bod, bijvoorbeeld een voorbehoud van bestemmingswijziging. Uw bod is uiteraard niet zichtbaar voor andere bieders. Het komt binnen op een beveiligde server die niet door derden kan worden benaderd. De biedingsprocedure staat bovendien onder toezicht van een notaris. Deze krijgt na het sluiten van de biedingstermijn toegang tot de biedingen en controleert of het proces juist is verlopen. Daarna stemmen wij van VLNN Online de biedingen af met de verkopende partij.