Met CA3 nu ook kaartbeelden in te zien

5 februari 2019
Nieuw administratiesysteem kan meer
Afbeelding voor Met CA3 nu ook kaartbeelden in te zien

Voor het optimaal beheren van de eigendommen van onze klanten, is een feilloos werkend administratiesysteem voor ons als rentmeesters heel belangrijk. In deze administratie staat alle eigendoms- en gebruikersinformatie geregistreerd die de basis vormt voor het beheren, bewaken en actualiseren van (pacht)contracten en gebruikerslasten.

Om onze dienstverlening naar een nog hoger niveau te brengen is VLNN Rentmeesters begin 2019 gaan werken met het programma CA3 (Contract Administratie van Meulenkamp Automatisering). CA3 vervangt CA2 omdat de nieuwe versie meer mogelijkheden biedt, zoals het in beeld brengen van de topografische ligging van het bezit. Ook is het als grondeigenaar mogelijk om via een externe login toegang te krijgen en gegevens en kaartbeelden in te zien. We zijn enthousiast over de eerste ervaringen met CA3, zowel voor de grondeigenaar als voor onszelf op kantoor en in het veld.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die CA3 biedt, neemt u dan contact op met rentmeester mevrouw Pietie Bakker, telefoon 024 – 6633459.