Home Makelaardij Wonen en werken
Leersum Bovenhaarweg

Voor exclusief vastgoed in het buitengebied

VLNN Makelaars bemiddelt bij aan- en verkoop en helpt u bij het zoeken van exclusief onroerend goed in het buitengebied. Het gaat hierbij altijd om besluiten die economisch en emotioneel gezien een grote impact hebben. Wij geven dat proces dan ook alle persoonlijke zorg en aandacht. En ook op ons veelzijdige vakmanschap kunt u rekenen.

Advies, strategie en begeleiding bij aankoop en verkoop

De aankoop en verkoop van vastgoed is een spannend, vaak zelfs emotioneel proces. U wilt een verstandige beslissing nemen, maar hebt ook te maken met uw eigen enthousiasme of ongeduld. Of dat van uw directe omgeving…

Wij van VLNN Makelaars helpen u daar graag bij. U kunt ons inschakelen voor een zakelijke en objectief advies over uw voornemen of plannen. Wij verzorgen een onderbouwd prijsadvies, een heldere aankoopstrategie, scherpe onderhandelingen en intensieve begeleiding tot het moment van overdracht.

Tevens bieden wij de mogelijkheid om via ons kantoor online exclusieve woningen, monumenten, historische gebouwen en landgoederen aan te kopen.

Wilt u vastgoed in het buitengebied verkopen, dan is VLNN Makelaars de partij die u daarin intensief terzijde staat. Dat begint bij het in overleg zorgvuldig bepalen van de vraagprijs. Vervolgens besteden we professionele aandacht aan de presentatie in tekst en beeld (fotografie/film). Wij adviseren altijd om een onafhankelijke bouwtechnische keuring uit te laten voeren. Dit om discussie achteraf zoveel mogelijk uit te sluiten. In overleg met u stellen we een presentatieplan op, met een duidelijk overzicht van de te verwachten kosten.

Tevens bieden wij de mogelijkheid om gebruik te maken van ons biedsysteem.

Heeft u een vraag of advies nodig?

Onze medewerkers helpen u graag.

ing. J.E.T. Nannenga RT (Jurjen)
Rentmeester / makelaar
06-11392926
j.nannenga@vlnn.nl
A. Gunnink (Alana)
Binnendienstmedewerker
0348-748411
gunnink@interfarms.nl