Geslaagde schaatsclinic op de Vechtsebanen

12 maart 2018
Relaties van accountantsbureau Flynth en Interfarms VLNN Makelaars kregen vrijdag 9 maart de mogelijkheid om de fijne kneepjes van het schaatsen nog beter onder de knie te krijgen. Onder leiding van het marathonschaatsteam Okay Fashion - Interfarms werd die dag een schaatsclinic gehouden op de Vechtsebanen te Utrecht.
Afbeelding voor Geslaagde schaatsclinic op de Vechtsebanen

Een ochtendvullend programma, waarbij Peter de Vries, de ploegleider van het team, vooraf een korte samenvatting gaf over alle successen van de schaatsers gedurende dit seizoen, waaronder het behalen van de 1e plaats door Sjoerd den Hartog in het klassement van de KPN Marathon Cup.

Daarna konden de deelnemers hun schaatsen onderbinden. Zij hebben hun schaatskwaliteiten ruimschoots kunnen tonen en de compleet verzorgde clinic als zeer positief ervaren. Een ieder kreeg aanwijzingen en tips om hun techniek verder te kunnen ontwikkelen. De marathonschaatsers Bart Hoolwerf, Marcel van Ham, Ingmar Berga en de ploegleider Peter de Vries ontvingen van de deelnemers grote complimenten voor hun enthousiaste en persoonlijke inbreng en benadering. Daarmee werd de clinic tevens een prachtige “Meet en Greet”.

Tijdens de afsluitende lunch is het marathonschaatsteam van Okay Fashion – Interfarms in het zonnetje gezet en met een warm applaus bedankt voor hun inzet tijdens de clinic en de prachtige resultaten van het afgelopen schaatsseizoen.