Fosfaatrechten (ver)kopen?

10 april 2018
U denkt na over het (ver)kopen van fosfaatrechten, maar wat is een goed moment? De markt van fosfaatrechten toont tot dusver een grillig verloop. Begin van dit jaar lag de prijs rond de € 200, waarna het in februari zakte tot ongeveer € 170 / € 175. Sinds eind maart zit de prijs weer in de lift en lag zo rond € 185 / € 190 per recht.
Afbeelding voor Fosfaatrechten (ver)kopen?

Wat is een goed moment voor (ver)koop?

Dat hangt sterkt af van uw bedrijfssituatie en uw (noodzakelijk) benodigde rechten. Onze makelaars zijn gespecialiseerd in taxaties en advies bij fosfaatregelgeving. Zij beschikken over actuele informatie over de fosfaat(prijs)ontwikkeling. Een aantal van onze makelaars zijn ook zelf melkveehouder en weten daarom goed waar u in de praktijk allemaal tegen aan loopt. U kunt daarom vertrouwen op een deskundig advies over de juiste aanpak van uw fosfaat- en bedrijfsplannen.

Bemiddeling bij (ver)koop van fosfaatrechten

U kunt bij ons terecht voor reguliere (ver)koop van fosfaatrechten. Dagelijks worden wij benaderd door belangstellenden voor fosfaatrechten. Wij voeren actief contact met u over de juiste prijsstelling en zorgen voor een eenduidige en duidelijke afstemming en afwikkeling met de aan- of verkopende partij. Naast reguliere (ver)koop, kunt u ook uw rechten via op bod (ver)kopen via onze veilingsite: www.productierechtenveiling.nl

De voordelen van onze veilingsite:

  • Zonder bemiddelingskosten verkopen
  • Betaling via Derdengeld rekening
  • Onafhankelijke en deskundige afwikkeling door onze makelaars

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact met ons op via ons centrale Interfarms telefoonnummer 0528 – 39 11 11. U kunt vragen naar Richard Roddenhof.
U kunt ook contact opnemen met één van onze makelaarskantoren: Interfarms | Achterhof Makelaardij,Interfarms | Heero Boer Makelaardij of Interfarms | VLNN Makelaars.