Eerste kavel landgoed De Vijverhoeve verkocht!

8 maart 2019
Afbeelding voor Eerste kavel landgoed De Vijverhoeve verkocht!

Nog 2 kavels voor uw droomvilla in idyllisch natuurgebied bij Huijbergen.

De eerste landgoedkavel op het unieke natuurlandgoed De Vijverhoeve in het Brabantse Huijbergen (gemeente Woensdrecht) is verkocht! Voor liefhebbers van natuur, rust en historie zijn er nog twee royale kavels beschikbaar voor de bouw van hun droomvilla in een feeërieke omgeving aan een oude bosrand bij het dorp aan de Belgische grens.

Oude landerijen maken plaats voor weelderige natuur
Het 16 hectaren grote landgoed aan de voet van de Pilberg was vroeger een boerenbedrijf, maar is nu een officieel NSW-natuurgebied. De oude landerijen hebben plaatsgemaakt voor natuurlijke graslanden met houtwallen, bosschages en poelen. De rijke flora en fauna vormen een belangrijke schakel tussen de natuur van Kalmthoutse Heide en Wouwse Plantage. Het geheel is een prachtig voorbeeld van hedendaagse natuurontwikkeling op historische grond.

Vlakbij het dorp, en toch midden in de natuur
In het natuurgebied is ruimte voor de bouw van drie royale villa’s. De landgoedkavels worden volledig omringd door natuur, maar liggen tegelijkertijd comfortabel (en veilig) dichtbij het dorp. De voormalige historische hoeve is volledig gerestaureerd en staat enkele honderden meters verderop. Een idyllischere omgeving voor uw droomvilla is niet denkbaar!

Mogelijkheden en restricties
De drie bouwkavels vormen samen één perceel met een gezamenlijke toegangsweg. Op elke kavel van bijna zo’n 4.500 m² mag maximaal 1.500 m³ aan bouwvolume worden gebouwd en 100m² aan bijgebouwen. De maximale hoogte van het hoofdhuis is 10 meter.

Prijs kavel A (ca. 4.318 m²): € 419.000,- v.o.n.
Prijs kavel B (ca. 4.255 m²): € 399.000,- v.o.n.
Prijs kavel C (ca. 4.922 m²): € 419.000,- v.o.n. (verkocht!)

Excl. bouwrijp maken en aanleg ontsluitingsweg met nutsvoorzieningen (indicatie aanwezig).
Gunning voorbehouden.
Ook aankoop in de vorm van erfpacht is mogelijk.

Bent u benieuwd of u uw droomhuis kunt realiseren op dit unieke natuurlandgoed? Kijk voor meer informatie op onze website of neem direct vrijblijvend contact op met makelaar Jurjen Nannenga. Hij legt u graag alle mogelijkheden uit. Hij is bereikbaar op 06 11 39 29 26 of via e-mail: j.nannenga@vlnn.nl