Home Beheer Subsidies, Regelingen & NSW
Tolstraat2Hummelo-28

Subsidies, Regelingen & NSW

Uw gids naar subsidies en regelingen

Subsidies en andere financiële tegemoetkomingen of regelingen kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan de instandhouding van uw (rijks)monument, historisch object of bijzondere natuur- en landschapswaarden. VLNN Rentmeesters wijst u daarbij de weg. Wij kennen de mogelijkheden en kunnen u daarbij op diverse manieren behulpzaam zijn.

Natuurschoonwet (NSW)

De fiscale mogelijkheden die de Natuurschoonwet (NSW) biedt zijn aantrekkelijk. Wellicht ook voor u. Valt uw bezit of landgoed onder de Natuurschoonwet dan biedt dit gunstige fiscale faciliteiten, zoals aangepaste taxatievoorwaarden voor onroerende zaakbelasting en vrijstelling van vermogensrendementsheffing voor de grond. Bij overdracht van uw NSW-landgoed, al dan niet binnen de familie, geldt een vrijstelling van overdrachtsbelasting en schenkings- en successiebelasting. Zo kunt u als familie uw bezit fiscaal ‘veilig’ stellen voor nu en de toekomst.

Wij helpen u graag bij het indienen van een aanvraag. Onze rentmeesters weten de weg in de papierwinkel die zo’n aanvraag nu eenmaal met zich meebrengt. Dankzij doelgericht en oplossingsgericht werken heeft ons kantoor meerdere Natuurschoonwet-dossiers naar de gewenste beschikking kunnen leiden.

VLNN Rentmeesters heeft goede contacten met onder andere de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), Belastingdienst en de Rijksdienst voor Cultureel Erfgoed (RCE).

Heeft u een vraag of advies nodig?

Onze medewerkers helpen u graag.

ing. P.A. Bakker (Pietie)
Rentmeester
024-6633459
p.bakker@vlnn.nl
ing. W.J.J. van Lanschot (Wiet)
Rentmeester / makelaar
024-6633459
w.vanlanschot@vlnn.nl
ing. W.D. Jannink (Wouter)
Rentmeester
06 - 12 60 01 07
w.jannink@vlnn.nl