Home Beheer
Tolstraat2Hummelo-22

Beheer

Beheer is puur maatwerk

De manier van werken van VLNN Rentmeesters is gefundeerd op de vertrouwensrelatie die we met onze klanten hebben. Daaruit groeit in bijna alle gevallen een samenwerking op lange termijn. Want elk bezit is uniek en elke vorm van beheer is puur maatwerk. In overleg met u bepalen we de doelstellingen, leggen die vast en gaan aan de slag. Korte lijnen en regelmatig persoonlijk contact garanderen een voortdurende afstemming van uw wensen met de dagelijkse werkpraktijk.

VLNN Rentmeesters benadert beheer vanuit de kansen die tot een optimaal rendement kunnen leiden. Onderzoek naar subsidiemogelijkheden en fiscale faciliteiten hoort daarbij. Ook bij aan- en verkoop van uw eigendommen kunnen wij u van dienst zijn. Deze diensten verzorgen onze collega’s van VLNN Makelaars.

Beheer is van oudsher de basis van het rentmeestersvak en primair een zaak van vertrouwen. Bij VLNN Rentmeesters staan wij voor het duurzaam in stand houden van landgoederen, verpachte boerderijen, landerijen en bijzondere vastgoedportefeuilles.

Heeft u een vraag of advies nodig?

Wij helpen u graag

ing. P.A. Bakker (Pietie)
Rentmeester
024-6633459
p.bakker@vlnn.nl
ing. W.J.J. van Lanschot (Wiet)
Rentmeester / makelaar
024-6633459
w.vanlanschot@vlnn.nl
ing. W.D. Jannink (Wouter)
Rentmeester
06 - 12 60 01 07
w.jannink@vlnn.nl

Herbestemming onroerend goed

VLNN Rentmeesters heeft al vele jaren ervaring met het begeleiden van trajecten in het kader van herbestemming van onroerend goed. Wij kunnen u helpen bij de planvoorbereiding, exploitatieopzet en begeleiding van a tot z.
Lees verder

Subsidies

Wij kennen de mogelijkheden en kunnen u daarbij op diverse manieren behulpzaam zijn. Belangrijke subsidies en regelingen zijn o.a. NSW, BRIM en de SIM. VLNN Rentmeesters wijst u de weg.
Lees verder