IMG_6628

De echte specialisten in agrarische vastgoedzaken

Deskundig

Ervaren

Persoonlijk


De echte specialisten in agrarische vastgoedzaken

Interfarms is dé agrarisch vastgoedspecialist van Nederland en richt zich sinds 1997 op de aan- en verkoop van boerderijen, landbouwgrond en productierechten in Nederland en het buitenland. De dienstverlening geldt zowel voor agrarische ondernemers als investeerders.

 

Gespecialiseerde makelaars

Binnen Nederland wordt Interfarms vertegenwoordigd door een franchisenetwerk van gespecialiseerde makelaarskantoren. VLNN Makelaars maakt daar deel van uit. Zelf en via de franchiseorganisatie hebben wij de nodige agrarische kennis en ervaring voor u ter beschikking. Met Interfarms VLNN Makelaars richten wij ons vooral op het westen en midden van ons land, inclusief het eiland Texel.

 

Brede kijk op de agrarische sector

De agrarische (onroerend goed) markt kenmerkt zich door de vaak veranderende en complexe wet- en regelgeving. Als rentmeesters/makelaars hebben wij een brede kijk op de hele sector. U kunt vertrouwen op een ter zake kundige en doortastende aanpak.

Onze ambitie is het creëren van mogelijkheden en het ondersteunen van de ambities van onze klanten. Bovendien: twee van onze makelaars zijn zelf melkveehouder. Zij spreken de taal van de agrariër en weten als geen ander wat er in de bedrijfstak speelt. Kortom, wij leveren het maatwerk waarop u de juiste beslissingen kunt baseren.

 

Meld u hier aan voor de Interfarms nieuwsbrief

Heeft u een vraag of advies nodig?

Wij helpen u graag

ing. J.E.T. Nannenga RT (Jurjen)
Rentmeester / makelaar
06-11392926
nannenga@interfarms.nl
ing. J.J.H. Oostdam (Jorden)
Rentmeester / makelaar
06-54744233
oostdam@interfarms.nl
A. Gunnink (Alana)
Binnendienstmedewerker
0348-748411
gunnink@interfarms.nl

Makelaardij

Bemiddeling bij vastgoedtransacties Bemiddeling bij productierechten
Lees verder ...

Taxaties

Bij bedrijfsovername Voor financiering
Lees verder ...

Advies

Grond- en pachtzaken Investeringen Emigratie
Lees verder ...