20 jaar VLNN!

1 juli 2022
Afbeelding voor 20 jaar VLNN!

Buiten helemaal thuis: al 20 jaar!

Bij VLNN zijn we vooral actief in het buitengebied: weilanden, akkers, bossen en natuurgebieden. Daar voelen we ons als rentmeesters en makelaars thuis! En daarom hebben Wiet van Lanschot, Jurjen Nannenga en Joan Naus samen VLNN opgericht. Dat was vrijdag 1 juli precies twintig jaar geleden.

We hebben ons lustrum die dag ook buiten gevierd. Met onze medewerkers en hun partners reisden we per schip vanaf Lelystad naar de Marker Wadden. Op dit in het IJsselmeer aangelegde natuurgebied kregen we een rondleiding en genoten van het weidse eilandgevoel, de vogels en de – nieuwe – ongerepte natuur. Het was leerzaam genieten daar. We sloten de feestelijke dag af met een uitstekend vijfgangendiner in restaurant Caert in Harderwijk.

Ook de komende jaren kunt u als opdrachtgever rekenen op onze inzet. De dienstverlening van VLNN is gebaseerd op deskundigheid en ervaring, onze manier van werken persoonlijk, betrokken en slagvaardig. Bij VLNN zijn we trots op de betrouwbaarheid die we de afgelopen twintig jaar konden bieden en het vertrouwen dat we daarvoor terugkrijgen. Op naar het 25-jarig jubileum!