gasleiding leur.jpg

Informatie over

Telefoon Driebruggen

(0348) 748400


Telefoon Leur

(024) 6633459


Kantoor Driebruggen

Kantoor Leur

Gastcolleges

Onze rentmeesters en juristen vinden het leuk om hun kennis en ervaring over te dragen aan mensen die geinteresseerd in het vakgebied waarin wij actief zijn. Daarom verzorgen wij ondermeer gastcolleges voor studenten die meer willen weten over het vak van rentmeester of een vakinhoudelijk onderwerp. Voor meer informatie kunt u contact op nemen met Ferry Pikavet, telefoon 0348-748400.

Marianne de Lang, afstudeerder bij VLNN

Hallo, ik ben Marianne de Lang, 20 jaar en ik woon in Kinderdijk, een klein dorpje onder de rook van Rotterdam. Ik doe de opleiding Hippische bedrijfskunde in Dronten en heb er voor gekozen om mij in mijn afstudeerjaar te verdiepen in de vastgoedsector. Momenteel vervul ik mijn afstudeerstage bij Van Lanschot Nannenga Naus Rentmeesters in Driebruggen, waar ik veel inzicht krijg en informatie op doe over de werkzaamheden en verschillende onderdelen van dit rentmeesters kantoor. Na mijn stage ga ik de minor ‘Vastgoed & Grondtransacties’ volgen bij Hogeschool Van Hall Larenstein in Velp.

Tijdens mijn afstudeerstage ben ik naast mijn onderzoek bezig met werkzaamheden voor projecten waar ze op dit kantoor mee bezig zijn. Ook ga ik mee naar afspraken en andere werkzaamheden buiten het kantoor en krijg ik goede begeleiding van mijn stagebegeleider.
Door de diversiteit van diensten die Van Lanschot Nannenga Naus aanbiedt, krijg ik een goed beeld van de werkzaamheden. Op deze manier kom ik er achter waar mijn eigen interesses liggen en waar ik mij dus mogelijk verder in wil verdiepen.

Virtuele rondleiding

 start de rondleiding en klik op de rode vlakken

 
 
© 2018 | Van Lanschot Nannenga Naus Rentmeesters B.V.