1.jpg

Informatie over

Telefoon Driebruggen

(0348) 748400


Telefoon Leur

(024) 6633459


Kantoor Driebruggen

Kantoor Leur

Aankoop, verkoop en pacht

Wilt u agrarisch of landelijk vastgoed aan- of verkopen, hebt u grond te verpachten of bent u geïnteresseerd in pacht? Van Lanschot Nannenga Naus kent als geen ander de gespecialiseerde kanalen voor aankopen, verkopen, pachten en verpachten van vastgoed. VLNN is onder meer de initiatiefnemer van de online platforms Pachtonline.nl en Landelijkvastgoedonline. Daarnaast heeft VLNN een intensieve samenwerking met Interfarms en Biltstede Makelaars.

 

Interfarms staat garant voor betrouwbare en hoogwaardige makelaarsdiensten voor agrarisch ondernemers die willen uitbreiden, verplaatsen of (ver)kopen. Daarnaast is Interfarms actief op het gebied van taxaties, grond- en pachtzaken, emigratiebegeleiding en investeringsadviezen. Voor de Nederlandse markt is VLNN Makelaars een van de drie licentiehouders van Interfarms. Meer informatie over Interfarms en het actuele aanbod vindt u op Interfarms.com.

Begin 2015 is VLNN een unieke samenwerking aangegaan met Biltstede Makelaars. Biltstede is specialist op het gebied van aan- en verkoop van exclusief onroerend goed: landgoederen, monumenten, historische gebouwen en vastgoed in natuurgebieden. Biltstede staat bekend om zijn specifieke kennis van onder meer erfpacht, monumentenwetgeving en Natuurschoonwet. De objecten die Biltstede in verkoop heeft, vindt u op de website. Enkele panden zijn ook te zien op YouTube. In een enkel geval is sprake van stille verkoop.

Pachtonline.nl is opgezet voor agrariërs, overheden en andere grondeigenaren die voor een periode van maximaal zes jaar grond willen verpachten, of die tijdelijk behoefte hebben aan vruchtwisseling op hun grond. De site biedt goede waarborgen voor behoud van grondkwaliteit. Eigenaren kunnen eenvoudig zelf hun percelen invoeren of de invoer uitbesteden. Voor pachters biedt de site een snel en uniform overzicht van aangeboden percelen. VLNN werkt voor deze dienst nauw samen met Troostwijk Vastgoed Verkoop, een onderdeel van een van de grootste veilinghuizen van Europa. Kijk voor meer informatie op Pachtonline.nl of download het productblad.

VLNN is de initiatiefnemer van de innovatieve site Landelijkvastgoedonline.nl. De site is hét platform voor het online kopen en verkopen van landelijk en agrarisch vastgoed. Aanbieders zijn particulieren, ondernemers en overheden. Iedereen kan na registratie bieden op de aangeboden objecten. De objecten worden verkocht via een systeem van opbod en afslag. Desgewenst is ook verkoop bij inschrijving mogelijk. VLNN werkt voor deze dienst nauw samen met Troostwijk Vastgoed Verkoop, een onderdeel van een van de grootste veilinghuizen van Europa. Kijk voor meer informatie op Landelijkvastgoedonline.nl of download het productblad.

 

                                       
                                                      

© 2018 | Van Lanschot Nannenga Naus Rentmeesters B.V.