gracht3.jpg

Informatie over

Telefoon Driebruggen

(0348) 748400


Telefoon Leur

(024) 6633459


Kantoor Driebruggen

Kantoor Leur

Beleggingsstrategie DrieGasthuizenGroep getoetst

In opdracht van de DrieGasthuizenGroep in Arnhem heeft Van Lanschot Nannenga Naus Rentmeesters de strategie van de agrarische vastgoedportefeuille van de Steunstichting Arnhemse Gasthuizen getoetst. Joan Naus en Jurjen Nannenga analyseerden de portefeuille en brachten advies uit met betrekking tot de beleggingsstrategie.

Beleggingsstrategie getoetst

De Steunstichting Arnhemse Gasthuizen, onderdeel van de DrieGasthuizenGroep, belegt een deel van haar vermogen in agrarische vastgoed in de provincies Gelderland en Noord-Brabant. Als onafhankelijke partij bracht Van Lanschot Nannenga Naus een uitgebreid advies uit over de portefeuille. Daartoe voerden Joan Naus en Jurjen Nannenga gesprekken met de rentmeesters, beoordeelden ze de objecten in de portefeuille en inventariseerden ze de contractvormen en de rendementen. Het beleggingsbeleid en de portefeuillestrategie werden vergeleken met die van andere beleggingsmaatschappijen.

Beleggingsstrategie getoetstDe eindrapportage van Van Lanschot Nannenga Naus bevat een beoordeling van de beleggingsstrategie tegen de achtergrond van trends en ontwikkelingen in de agrarische sector en op de grondmarkt. Die beoordeling geeft geen aanleiding voor grote koerswijzigingen.
Wel doen de onderzoekers aanbevelingen ten aanzien van de samenstelling van de portefeuille en de
toekomstige ontwikkeling van huur- en pachtprijzen.

Meer informatie: Joan Naus, telefoon (0348) 748400 of e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 
© 2018 | Van Lanschot Nannenga Naus Rentmeesters B.V.