leur.jpg

Aankoop, verkoop en pachtVan Lanschot Nannenga Naus is actief in diverse gespecialiseerde kanalen. VLNN is onder meer de initiatiefnemer van twee platforms voor online verkoop van agrarisch vastgoed en online verpachting van landbouwgrond. Daarnaast werkt VLNN nauw samen met Interfarms (aan- en verkoop van agrarisch onroerend goed) en met Biltstede Makelaars (aan- en verkoop van landgoederen, monumenten en vastgoed in de natuur).  
Lees meer over aankoop, verkoop en pacht...

 

Taxaties

Taxeren van inbrengwaarde

Het taxeren van onroerend goed is een vak dat vraagt om deskundige mensen. Onze taxerende rentmeesters zijn gecertificeerd, kennen de markt en de praktijk en beschikken over de juiste juridische en technische kennis.
Lees meer over onze expertises...

Vastgoed advies

fort

Wat te doen met een bijzondere objecten, zoals een fort of een bijzondere vorm van gebruik, zoals een bezoekerscentrum?
Het vinden van een passende oplossing vraagt om maatwerk.
Lees meer over maatwerk...

Beheer

beheer
Van Lanschot Nannenga Naus staat voor een duurzaam beheer van uw onroerend goed. Een beheer dat is gericht op de toekomst, met respect voor hetgeen zorgvuldig tot stand is gebracht.
Lees meer over hoe wij werken...

 

Grondverwerving

technisch_adviesNieuwe ontwikkelingen kunnen vaak niet worden gerealiseerd zonder de aankoop van grond. Grondverwerving vereist een zorgvuldige aanpak door deskundige mensen.
Lees meer over onze aanpak...

Juridisch advies en grondbeleid

advies oud zakelijke rechten

Binnen ons team van rentmeesters en adviseurs, beschikken wij over juridische expertise - met name op het gebied van grondbeleid - waardoor wij u kunnen voorzien van gedegen juridisch advies. Dit stelt ons in staat om onze adviezen naar een hoger plan te tillen.
Lees meer over onze dienstverlening...

© 2018 | Van Lanschot Nannenga Naus Rentmeesters B.V.